Linjat a€?e nxehtaa€? dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me personally MikaelA«n: Nuk shkoj myself shqiptarA« dhe lesbike | My 3D Agency
Navigation Menu

Linjat a€?e nxehtaa€? dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me personally MikaelA«n: Nuk shkoj myself shqiptarA« dhe lesbike

Linjat a€?e nxehtaa€? dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me personally MikaelA«n: Nuk shkoj myself shqiptarA« dhe lesbike

UPDATE/ Nuk fshihen mA«. Maksimumi vA«nA« njA« shirit te sytA« kur hedhin fotot e nxehta nA« websites, ose nuk tregojnA« fytyrA«n gjatA« bisedave nA« chat (vetA«m A§A«shtje kohe e pazari). ReklamojnA« asetet trupore age sexshA«rbimin, dhe ashtu si pA«r njA« mall tA« zakonshA«m nA« ofertA«, nA« investment thonA« A§mimin a€?pA«r vetA«m kaq age aq euroa€?. Ose nA« dollarA«. Por jo nA« lekA«, pavarA«sisht se i gjithA« komunikimi A«shtA« shqip…

VetA«m se ata janA« mA« patriotA« nga mA«nyra e etiketimit, pA«rdorin fjalA«n a€?shoqA«ruesea€? nA« vend tA« a€?escorta€? J

KA«ta tA« fundit nuk e kanA« complications tA« shkruajnA« edhe hapur adresat age tyre apo numrat elizabeth telefonit, si dhe cilA«n prej tyre dA«shirojnA«, pavarA«sisht se administratori i porosit qA« tA« shkruajnA« nA« a€?inboxa€?. Ka edhe prej atyre faqeve qA« funksionojnA« si grup i mbyllur pA«r seks on the web dhe escort, ku pA«r porositA« age femrave duhet qA« tA« pranohesh mA« parA« si friendfinder anA«tar.

Si grup i mbyllur funksionon edhe komuniteti a€?gay Albaniana€? dhe a€?lesbian Albaniana€?, por kA«rkesat e tyre pA«r partnerA« myself pagesA« gjenden edhe nA« faqet pA«r seks me heteroseksualA«. Edhe Kosova nuk mbetet jamais nA« kA«tA« lloj tregtie, qA« duket sikur A«shtA« nA« lulA«zim.

Disa prej femrave shqiptare nuk preferojnA« tA« funksionojnA« nA«pA«rmjet officerA«ve tA« faqeve nA«pA«r FB, por janA« bA«rA« direkt vetA« pjesA« elizabeth sajteve tA« huaja, ku ofrohen shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s.

NjA« nga to, qA« vetA«identifikohet si Mikaela dhe thekson se A«shtA« shqiptare (tregon dhe nr. shqiptar), shkruan nA« se gjendet nA« Selanik nga information 17 prill 2015 dhe deri mA« datA« 16 maj 2015. a€?DA«shiron diA§ka tA« njomA«, tA« freskA«t qA« tA« tA« rinojA«? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij pranA« teje kudo qA« tA« ndodhesh nA« Selanik, qA« tA« kalojmA« sA« bashku qA«ndrim tA« mrekullueshA«m, ndaj mA« telefoni nA« numrin 6955719721 dhe udhA«timi ynA« fillona€?, thekson ajo.

Elizabeth ashtuquajtura Mikaela age ka hedhur kA«tA« tekst nA« zonA«n VIP tA« publikimeve tA« femrave, qA« janA« tA« disponueshme pA«r seks nA« kA«tA« site. Krahas njoftimit, ajo ka publikuar edhe disa fotografi pikante, por myself sytA« e mbuluar.

VetA«quhet Mikaela, jeton nA« Greqi dhe ofron shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s. Elizabeth telefonojmA« nga Tirana duke vA«nA« para poder prefiksin grek, nA« numrin qA« ka tA« publikuar nA« sajt. Nuk age lA« gjatA« tA« bjerA«. Pas pak A§astesh hezitimi, ajo thotA« prapA« a€?nea€?. Pastaj shton shpejt e shpejt: a€?Kush je? We prezantohem si njA« vajzA« nga Tirana qA« A«shtA« e interesuar pA«r tA« kaluar disa A§aste intime myself tA«, kundrejt pagesA«s dhe se numrin e saj age kam gjetur nA« online. Aty nA« sajtin ku Mikaela ka bA«rA« njoftimin pA«r shA«rbimet seksuale. We bie pA«rsA«ri telefonit, por nuk e hap… TA« nesA«rmen e kA«saj bisede, njA« koleg, duke u shtirur si klient, elizabeth telefonon. Edhe ky age pA«rshA«ndet shqip, por Mikaela ia kthen nA« greqisht: a€?Jasaa€?.

KA«to janA« femrat shqiptare qA« kanA« zgjedhur tA« ofrojnA« veten kundrejt pagesA«s nA« Skype apo pA«r companion

MA« mbytA«n shqiptarA«ta€?, ia kthen Mikaela. VijnA« nA« krevat dhe tA« pyesin pA«r mamin, babin e krejt farefisin. Sikur vijnA« me personally tA« kA«rku pA«r gru dhe jo pA«r qejfa€?, thotA« Mikaela. Pastaj vijon: a€?Kam heq dorA« prej shqiptarA«ve, mos you lodh kot. Pastaj gjatA« verA«s unA« rri mA« shumA« nA« Greqi se ka punA« sezoni i verA«s, nuk kam si vija€?. Mikaela mendohet ca, pastaj thotA«: a€?Jo, jo, nuk kam punA« me shqiptarA«t. Mirupafshima€?. Po sikur ta lA«mA« 2 mijA« euro? Je pA«r muhabet apo pA«r…a€?, ngre zA«rin Mikaela. PA«rgjigjja e MikaelA«s A«shtA« elizabeth pabotueshme, por merreni vetA« me mend se ku i tha Gimit qA« t’i A§ojA« lulet…. Pas 3 ditA«sh, njA« tjetA«r people qA« u shtir si klient, telefonoi MikaelA«n, myself numA«r tA« fshehur.